Prezentare – MSI MEG X570 ACE & MSI Partner Convention 2019

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 19 July, 2019.

MSI MEG X570 ACE

 
Incerc sa imi aduc aminte daca a mai existat o lansare care sa genereze atatea materiale asa cum a facut-o si continua sa o faca cea mai recenta generatie de procesoare AMD Ryzen. Ce-i drept, de aceasta data am si primit o serie intreaga de noutati, de la procesoare si placi de baza noi si pana la SSD-uri, precum si posibilitatea de a utiliza placile de baza deja existente pentru noile procesoare.

Cert este ca toti producatorii importanti au acordat o atentie deosebita noilor procesoare Ryzen, iar cei de la MSI au mers chiar mai departe de atat, organizand la inceputul lunii MSI Partner Convention 2019, in Girona, Spania, unde am avut ocazia sa ne intalnim cu echipa MSI, dar si cu echipa AMD, pentru a vedea ce au pregatit acestia impreuna.

Desigur, despre varful de gama MSI MEG X570 Godlike v-am povestit deja, insa nu toata lumea va avea nevoie de un asemenea monstru, drept urmare ne-am gandit ca nu ar strica sa aruncam o privire asupra unor modele ceva mai accesibile, iar primul astfel de model pe care ni l-au trimis cei de la MSI se numeste MSI MEG X570 ACE.

ACE este modelul pozitionat imediat sub Godlike, avand destul de multe trasaturi in comun cu acesta, insa pretul va fi semnificativ mai mic, drept urmare vor exista mai multe PC-uri care vor avea la baza acest model. Motiv pentru care acesta merita pe deplin atentia noastra.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – MSI MEG X570 ACE & MSI Partner Convention 2019

  1. Vlad Vahnovanu a scris pe:

    Excelentă recenzia Monstrule, am cumpărat placa de cîteva zile și este perfect echilibrată între calitatea construcției, dotările oferite ȘI preț. Niciodată n-am folosit plăci de bază PREA ieftine, ai impresia că ai economisit bani inițial dar poți da de draq mai tîrziu… și chiar nu merită.

Lasa-ne un comentariu: