MSI B450M Mortar Build – Meet Wazo

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi de baza, in 10 October, 2018.

Wazo

 
Va spun sincer, inca din momentul in care am pus pentru prima data mana pe Fractal Design Meshify C Mini m-am gandit ca s-ar potrivi de minune pentru un sistem marca LAB501. Oferind dotari similare cu sora mai mare, Meshify C, dar intr-un format ceva mai compact, Meshify C Mini parea perfecta pentru un sistem mainstream echilibrat, asa ca am pus-o deoparte si am asteptat ocazia potrivita.

In fond, anul acesta am construit un singur sistem, mai precis faimosul Tiny, iar in ultimii ani am construit 3-4 sisteme pe an, prin urmare era si cazul sa ne apucam din nou de treaba. Iar in momentul in care am vazut cum arata MSI B450 Mortar, mi-am dat seama ca un sistem m-ATX AMD nu ar fi deloc o idee rea. Pana la urma, daca dorim un sistem accesibil nu putem folosi o placa din seria RTX, nu-i asa?

Bine, cu RTX vom face altceva, dar despre asta la momentul potrivit. Pana atunci, am ales cu grija componentele pentru sistemul nostru de dimensiuni medii si am apelat la Gabriela pentru latura estetica a proiectului, pentru care inspiratia a venit din universul Montsers Inc, mai precis de la simpaticul Mike Wazovski. Doar nu credeati ca am ales numele Wazo la intamplare…

Domnul Wazo avea sa utilizeze componente care ofera un bun raport calitate / pret, un circuit de racire cu apa pentru procesor si nu in ultimul rand culorile pastelate specifice unui build construit de Gabi. Prin urmare, printre zeci de lansari, pregatirea altor proiecte ceva mai… mari, teste si review-uri, am reusit sa il construim pe domnul Wazo la inceputul unei calduroase luni Octombrie…

 

Comentarii

9 comentarii la: MSI B450M Mortar Build – Meet Wazo

 1. Gigel a scris pe:

  Frumoasa culoare, desigur va puteti juca cu orice culoare vreti dar….s-ar pune mizeria pe ea instant 🙂

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Vopseaua este protejata de un strat de lac, prin urmare mizeria nu este o problema

 3. J.Nicolae a scris pe:

  Daca ar fii si vopsea fosforescenta ar fii incantatoare noaptea :P.

 4. Gigel a scris pe:

  Da nu te superi 🙂 si se poate, cum se cheama vopseaua!?

 5. Monstru Post author a scris pe:

  MTN 94 este tipul de spray, daca te intereseaza culoarea exacta verific si iti spun.

 6. Gigel a scris pe:

  Chiar te-as ruga pentru ca imi place mult. Imi era frica de praf muradarie etc, mainile mele atrag tot pe ele sa nu mai zic de praful din Bucuresti.

 7. Monstru Post author a scris pe:

  Ok, o sa verific si sa o iti spun exact codurile de culoare

 8. Gigel a scris pe:

  Ok, verifica, (sper ca nu ai uitat)! 🙂

 9. Monstru Post author a scris pe:

  Nu am uitat, doar ca am fost putin plecat prin China.

Lasa-ne un comentariu: