MSI Shenzhen Baoan Factory Tour 2018 – MSI Trident X is born

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi de baza, in 22 October, 2018.

MSI Shenzhen Baoan

 

 

Toamna aceasta ne-a adus o generatie complet noua de componente, incepand cu placi de baza si placi video si continuand cu noile procesoare Intel Core, lansate in urma cu o saptamana. Asa cum era de asteptat, marii integratori au pregatit din timp desktop-uri bazate pe noile procesoare si placi video, un bun exemplu in acest sens fiind modelul MSI Trident X, anuntat in urma cu doua saptamani.

Deoarece este vorba despre o linie de sisteme de gaming speciale, care integreaza cele mai puternice componente intr-un format extrem de redus (de dimensiunile unei console), acestea ocupa un loc aparte in portofoliul MSI, prin urmare am fost invitati sa vedem cum arata fabrica MSI din Baoan, Shenzhen, unde sunt produse modelele din gama Trident X si nu numai. Fiind vorba despre o ocazie de neratat, am pornit plina de entuziasm catre cel mai frumos loc de pe Pamant, din punctul meu de vedere, adica locul unde prin magie tehnologica trag prima gura de aer placile video si placile de baza de care ne bucuram in fiecare zi.

Pentru cei mai putin familiarizati cu istoria companiei, MSI a fost fondata in Taiwan in 1986, cand 5 ingineri (Joseph Hsu, Jeans Huang, Frank Lin Kenny Yu si Henry Lu) s-au despartit de gigantul Sony si au decis sa isi uneasca fortele in construirea unei noi companii. Fabrica din Baoan, Shenzhen, si-a deschis portile in anul 2000 si este una dintre cele mai importante facilitati de productie MSI, intinzandu-se pe o suprafata de ~ 200000 m2, adica echivalentul a 45 terenuri de fotbal.

Desigur, atat cititorii LAB501, cat si colegii Monstru si Matose sunt obisnuiti sa asiste la procesul prin care iau nastere componentele pe care le folosim in fiecare zi, LAB501 vizitand un numar important de fabrici in ultimii ani. Pentru mine insa, aceasta ocazie a reprezentat o noutate, Monstru vizitand alte companii in Beijing, in timp ce Matose s-a ocupat de buna desfasurare a unui proiect special, despre care veti afla mai multe in Noiembrie.

Prin urmare, am fost la fel de curioasa si entuziasta ca si voi, fiind fascinata intotdeuna de procesul prin care dintr-un PCB gol golut se nasc adevarate minunatii ale tehnologiei, imbracate si testate cu multa atentie, pentru a ne satisface, noua, entuziastilor, cele mai adanci dorinte legate de performanta. Si dupa un lung zbor catre Hong Kong si transferul intre Hong Kong si Shenzhen, eram gata sa vad Trident X-ul pe viu, pentru prima data.

 

Comentarii

4 comentarii la: MSI Shenzhen Baoan Factory Tour 2018 – MSI Trident X is born

 1. Dacus a scris pe:

  Foarte interesant. Felicitări!
  Am văzut și riser-ele în cutii. Bune pentru modding:).

 2. Gigel a scris pe:

  Nu știu de ce, dar aș pocni dragonul ala rau de tot! 🙂
  Oricum foarte curat in fabrica la astia, la noi in spitale e o mizerie…
  Profesioniști, jos palaria!

 3. Turku Sfant a scris pe:

  In ultima poza zici ca e intrunirea shaormarilor.

 4. Sorin Marin a scris pe:

  Missing ESD boots/Wrist Strap 😛

Lasa-ne un comentariu: