MSI Shenzhen Baoan Factory Tour 2018 – MSI Trident X is born

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi de baza, in 22 October, 2018.

La final…

 
Fiind o impatimita a sistemelor mici si naravase (Pinky, Tiny, Wazo), pot spune ca am apreciat pe deplin initiativa celor de la MSI de a construi un sistem foarte potent intr-un format liliputan. In fond, in lumea noastra aflata intr-o continua crestere si lipsa de spatiu, MSI Trident X poate fi solutia perfecta pentru cei care isi doresc un sistem ultra puternic si ultra portabil, care poate fi upgradat ulterior cu usurinta.

Cu toate acestea, trebuie sa recunosc ca nu doar modul in care arata MSI Trident X pe viu, respectiv nivelul de performanta al componentelor care incap intr-un volum de ~10L m-au impresionat, intreaga experienta avand pentru mine aroma unei dimineti de Craciun.

De la contactul cu aglomeratul Hong Kong, la trecerea in impresionantul Shenzhen, de la ocazia de a fi printre primii oameni din lume care vad pe viu cea mai noua creatie a celor de la MSI si pana la momentul in care am avut ocazia sa particip, fie si doar pentru o fractiune din proces, la nasterea unei placi de baza, intreaga experienta avut pentru mine o aura mistica, supra-realista.

Desigur, eu sunt mult mai succeptibila la a fi impresionata de miracolul prin care iau nastere componentele atat de dragi noua, prin urmare atat Trident X, cat si cel mai nou monitor MSI din seria Optix vor intra pe mana lui Monstru, care le va diseca pentru voi asa cum se cuvine. Ceva imi spune insa ca si el va fi impesionat de nivelul de performanta pe care cei de la MSI au reusit sa il obtina de la un PC ultra-compact. Vom afla in curand!

 

Comentarii

4 comentarii la: MSI Shenzhen Baoan Factory Tour 2018 – MSI Trident X is born

 1. Dacus a scris pe:

  Foarte interesant. Felicitări!
  Am văzut și riser-ele în cutii. Bune pentru modding:).

 2. Gigel a scris pe:

  Nu știu de ce, dar aș pocni dragonul ala rau de tot! 🙂
  Oricum foarte curat in fabrica la astia, la noi in spitale e o mizerie…
  Profesioniști, jos palaria!

 3. Turku Sfant a scris pe:

  In ultima poza zici ca e intrunirea shaormarilor.

 4. Sorin Marin a scris pe:

  Missing ESD boots/Wrist Strap 😛

Lasa-ne un comentariu: