Prezentare – Phanteks Eclipse P300

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 20 July, 2018.

Analiza interioara

 
Phanteks Eclipse P300 poate gazdui atat placi de baza in format ITX, mATX si ATX, cat si E-ATX (pana la 275mm latime). In materie de limitari, coolerul de procesor nu poate depasi 160 mm iar placa video trebuie sa se incadreze in 330mm.

Partea din fata a carcasei poate sustine un maxim de doua ventilatoare de 120mm/140mm, sau un radiator de cel mult 280mm, atat timp cat grosimea acestuia nu depaseste 27mm. Plafonul poate gazdui un singur ventilator de 120mm/140mm, sau un radiator de aceleasi dimensiuni.

Accesul spre montantul unitatilor de 3.5″ se face prin partea frontala a carcasei, tot aici fiind amplasat si pachetul de accesorii. Cele doua tray-uri folosesc un mecanism de montare tooless, acestea putand sustine chiar si doua unitati de 2.5″.

Banda LED nu se intinde pe toata lungimea mastii sursei (vezi poza), ea fiind deja instalata din fabrica intr-o pozitie specifica, iar culoarea acesteia poate fi schimbata prin intermediul butonului din zona de control (10 culori). Avem si doua mufe proprietare doar pentru dispozitive RGB Phanteks, prin intermediul carora putem adauga la sistem benzi RGB aditionale, rame RGB, s.a.m.d. Contra unei sume modice se poate achizitiona un cablu ce permite sincronizarea iluminarii cu cea a placilor de baza de la Asus, MSI sau Gigabyte.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Phanteks Eclipse P300

Lasa-ne un comentariu: