Prezentare – Phanteks Eclipse P300

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 20 July, 2018.

Concluzii

 
Phanteks Eclipse P300 este o carcasa compacta, usor de manevrat, cu suficient spatiu si dotari pentru o carcasa de 270 lei. Toate zonele de admisie sau evacuare a aerului sunt protejate cu filtre de praf de buna calitate, conectorii USB sunt adusi la zi, masca frontala este construita din otel iar unitatile de stocare beneficiaza de mecanisme tooless de montare.

Subtilitatea bandei cu LED ar putea fi pe gustul celor care detesta acest trend pornit de ceva timp, insa disponibilitatea celor doi conectori proprietari Phanteks lasa loc de manevra si celor care isi doresc un aspect ceva mai dramatic pentru sistemul lor. Indiferent de ce va alege utilizatorul, butonul aflat pe panoul de control va executa dorinta acestuia – de a opta pentru o culoare anume, sau de a opri iluminarea cu totul.

In final, atragem atentia asupra compatibilitatii dimensiunii radiatorului de 280mm, care poate avea maxim 311mm lungime. Cei de la Phanteks cunosc aceasta situatie si vor lansa o noua versiune a carcasei care va rezolva problema inaltimii radiatoarelor ce lovesc in conectorii frontali. Pana atunci va trebui sa va documentati in prealabil daca optati pentru acesta carcasa si aveti deja un radiator de 280mm. Noi am fost impresionati de Eclipse P300, raportul pret / calitate fiind optim, pentru sistemele noi sau vechi deopotriva.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Phanteks Eclipse P300

Lasa-ne un comentariu: