Prezentare – Raijintek Arcadia III

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 10 November, 2023.

Raijintek Arcadia III

 
Nu cred ca este prima oara cand va spun asta, in fond am tendinta de a ma repeta uneori, mai ales in cazul anumitor idei, dar categoria carcaselor este una dintre categoriile care s-a bucurat de o adevarata explozie in ultima decata, magazinele avand listate sute, daca nu mii de modele disponibile, de toate dimensiunile si formele, pentru toate preturile posibile.

In acest contex, este destul de greu pentru producatori sa iasa in evidenta prin ceva, cu toate acestea exista anumiti producatori care intotdeuna au reusit sa ne impresioneze, fie prin concept, fie prin calitatea constructiei, fie prin raportul calitate / pret al produselor oferite. Ei bine, dintre toti acesti producatori, doar cativa se pot lauda ca au reusit sa lanseze produse care sa se incadreze in toate categoriile ante-mentionate, iar unul dintre ei este cu siguranta Raijintek.

Astfel, de la Raijintek am vazut pana acum carcase iesite din comun, mese de teste, carcase cu o calitate superba a constructiei, dar si carcase ieftine, care tintesc insa cu mult peste categoria de pret din care fac parte. Astazi a venit momentul sa discutam despre un astfel de produs, pe numele sau Raijintek Arcadia III, o carcasa comercializata in momentul de fata in Romania pentru 189 RON. Suna interesant? Haideti sa vedem…

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: