Computex 2023 – Raijintek

Scris de: , in categoria: Stiri, in 4 June, 2023.

Raijintek

 
Ca in fiecare an, colegii de la Raijintek ne-au asteptat cu produse noi, sisteme spectaculoase, ba chiar si un prototip al unui produs nou lansat, pe care il vom vedea cel mai probabil in magazine spre sfarsitul anului. Astfel, in primul rand am avut ocazia sa admiram un sistem modificat de modder-ul coreean MonstarGear, bazat pe o carcasa Raijintek Eris Evo, rezultatul fiind unul impresionant, asa cum puteti vedea si in imaginile de mai jos.

In al doilea rand, am avut ocazia sa vedem superba Paean C7 White, o carcasa de dimensiuni m-ATX care accepta insa placi de baza ATX. Pentru cei care isi doresc insa ceva si mai compact, Raijintek au prezentat si conceptul denumit simplu m-ATX White, o carcasa compacta, dar incapatoare si bine ventilata.

Nu in ultimul rand, am avut ocazia sa admiram un prototip al unui AIO care iese in evidenta prin trei aspecte. In primul rand, capacul pompei integreaza atat un display LCD, cat si un indicator vizual pentru viteza lichidului din sistem. In al doilea rand, ventilatoarele au conectori proprietari si se conecteaza unul la celalalt, fiind necesare doar 2 cabluri pentru 3 vantilatoare. Iar in al treilea rand, producatorul studiaza serios posibilitatea preaplicarii din fabrica a interfetei termice bazata pe metal lichid.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: