Prezentare – Raijintek Asterion

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 20 March, 2017.

Exterior

 
Nu am mai dedicat o pagina capitolului ambalaj si accesorii pentru ca Asterion este livrata intr-o cutie simpla din carton maro, in timp ce accesoriile sunt impachetate intr-o punga de plastic, constand in suruburi, bride si riser-e.

Constructia carcasei este pe atat de simpla pe cat este interesanta. Astfel, sasiul este construit din otel, masca frontala si latura suprioara sunt construite din aluminiu, in timp ce lateralele sunt construite din sticla securizata. Carcasa este disponibila atat in versiunea Silver, primita de noi la test, cat si in versiunea Black, caz in care aluminiul este vopsit. Din punctul meu de vedere ambele arata bine, dar prefer versiunea Silver, pentru un plus de contrast.

Conectorii frontali sunt pozitionati pe partea din fata a laturei superioare, acolo fiind disponibili 4 conectori USB 3.0 si conectorii audio. Butonul Power este integrat firesc in masca frontala, iar eu unul nu am indentificat un buton de reset sau led-uri de stare, dar nici nu as putea spune ca le-am simtit lipsa.

Am indentificat insa cu usurinta filtrul de praf montat pe latura superioara, precum si cele doua filtre de praf de pe latura inferioara – unul pentru sursa si unul pentru lacasul dedicat admisiei aerului in carcasa. Practic, arhitectura interna se bazeaza pe admisia aerului prin latura inferioara a carcasei, acesta fiind evacuat prin latura superioara, dar si prin latura din spate.

 
Exterior-01

Exterior-02

Exterior-03

Exterior-04

Exterior-05

Exterior-06

Exterior-07

Exterior-08

Comentarii

5 comentarii la: Prezentare – Raijintek Asterion

  1. dodo a scris pe:

    Inca un review folositor ! Nu inteleg de ce se opteaza pentru mesha deasupra….la evacuarea aerului,cu siguranta va obstructiona si in partea frontala,prea putin acel grilaj.Sincer,nu o vad ca pe o carcasa foarte eficienta.Eu detin o carcasa de la NZXT ,H440 si am fost nevoit sa scot capacul frontal si cel de deasupra,diferenta de 7 grade la placa video.Bravo baieti,faceti o treaba super !!!

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Dodo – mesh-ul acela are rolul de a proteja sistemul de praf.

  3. dodo a scris pe:

    Protectia vine doar in momentul in care PC-ul nu este folosit.Proiectul inceput in Polonia ,il veti termina (nu ca ar arata urat asa cum este) ?Sun curios cum va arata cu acele picioare.

  4. Monstru Post author a scris pe:

    Protectia vine si in momentul in care nu montam ventilatoare pe tavan 🙂

    Nu ne sta in fire sa nu incepem ceea ce terminam, prin urmare proiectul este deja la versiunea 1.5 (vezi canalul de YouTube evoMAG) si urmeaza in curand si platforma cu picioarele.

  5. Mihail a scris pe:

    Nu inteleg pe unde intra aerul pentru ventilatoarele frontale.

Lasa-ne un comentariu: