Prezentare – Raijintek Asterion

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 20 March, 2017.

Concluzii

 
In momentul de fata Raijintek Asterion nu este disponibila in Romania, dar poate fi achizitionata de pe Caseking pentru 149 EURO, pret pentru care primim o carcasa construita din otel solid (SECC 1mm), pe baza caruia aluminiul si sticla securizata se imbina intr-un mod fericit. Iar pentru cei care nu doresc panouri laterale din sticla, exista versiunea Asterion Plus, dotata cu panouri de aluminiu si fereastra laterala acoperita cu plexiglass.

La fel ca si in cazul lui Paean, modul in care este construita Asterion o recomanda pe deplin pentru a sta la baza unor proiecte de modding & water-cooling, carcasa fiind solida si incapatoare. Mai mult decat atat, faptul ca lateralele se prind in 4 suruburi permite pasionatilor sa le inlocuiasca cu orice tip de laterala isi doresc.

Per total am fost placut impresionat de Asterion, aceasta ingloband majoritatea caracteristicilor pe care le apreciez la o carcasa – constructie solida, spatiu interior suficient, posibilitatea de a monta radiatoare de 360mm, lipsa orificiilor inutile si nu in ultimul rand un aspect sobru si elegant.

 
Outro

Comentarii

5 comentarii la: Prezentare – Raijintek Asterion

  1. dodo a scris pe:

    Inca un review folositor ! Nu inteleg de ce se opteaza pentru mesha deasupra….la evacuarea aerului,cu siguranta va obstructiona si in partea frontala,prea putin acel grilaj.Sincer,nu o vad ca pe o carcasa foarte eficienta.Eu detin o carcasa de la NZXT ,H440 si am fost nevoit sa scot capacul frontal si cel de deasupra,diferenta de 7 grade la placa video.Bravo baieti,faceti o treaba super !!!

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Dodo – mesh-ul acela are rolul de a proteja sistemul de praf.

  3. dodo a scris pe:

    Protectia vine doar in momentul in care PC-ul nu este folosit.Proiectul inceput in Polonia ,il veti termina (nu ca ar arata urat asa cum este) ?Sun curios cum va arata cu acele picioare.

  4. Monstru Post author a scris pe:

    Protectia vine si in momentul in care nu montam ventilatoare pe tavan 🙂

    Nu ne sta in fire sa nu incepem ceea ce terminam, prin urmare proiectul este deja la versiunea 1.5 (vezi canalul de YouTube evoMAG) si urmeaza in curand si platforma cu picioarele.

  5. Mihail a scris pe:

    Nu inteleg pe unde intra aerul pentru ventilatoarele frontale.

Lasa-ne un comentariu: