Review – Be Quiet! Pure Power 9 CM 600W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 22 March, 2016.

Be Quiet! Pure Power 9 CM 600W

Nota redactiei: Din cate se pare unitatea pe care am primit-o la test are ceva probleme, explicandu-se astfel rezultatele foarte slabe obtinute in teste. Cum primim un alt exemplar vom reface testele si vom modifica articolul!

Dupa ce am tratat e rand atat oferta high-end (Dark Power Pro 11) cat si cea mainstream (Straight Power 10) a celor de la BeQuiet!, a venit momentul a vedem cum arata si un model entry level al producatorului cu origini germane. Seria Pure Power este destul de populara, mai ales in Romania unde consumatorul de rand este extrem de sensibil la factorul pret.

Astazi Be Quiet! lanseaza pe piata Pure Power 9 CM, urmasul modelului Pure Power 8 care se afla pe piata de aproape 3 ani. La acelasi pret, producatorul german ne ofera acum eficienta mai buna (80PLUS Silver), un ventilator mai silentios si un sistem modular optimizat. Pentru asta, electronica este fabricata acum de FSP in loc de HEC / Compucase pentru modelul anterior.

Eu unul sunt curios cum arata solutia entry-level a celor de la Be Quiet!, pentru ca sincer sa fiu am fost destul de impresionat de celalte doua modele testate recent. Haideti sa-i dam bice si sa vedem de ce este in stare!

 

3

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Be Quiet! Pure Power 9 CM 600W

  1. vladi a scris pe:

    sa mai rezolvat problema ?>>>??

  2. matose Post author a scris pe:

    Nope…

Lasa-ne un comentariu: