Review – Be Quiet! Pure Power 11 600W CM

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 7 August, 2019.

Be Quiet! Pure Power 11 600W CM

 

Seria Pure Power face parte din oferta Be Quiet! pentru segmentul entry-level – Pure Power 8 era bazata pe o platforma HEC si certificare 80PLUS Bronze, Pure Power 9 face insa trecerea catre electronica celor de la FSP metinand design-un group regulated. Desi eficienta urca la Silver, Pure Power 9 are rezultate extrem de slabe fiind insa inlocuita rapid de Pure Power 10. Trecerea la tehnologie DC-DC pentru secundar rezolva problemele modelului anterior – noua ne-a lasat o impresie buna insa pretul era destul de piperat comparative cu concurenta.

Astazi vom testa Be Quiet! Pure Power 11 600W CM, acesta fiind si primul test pe lab501 al unei surse din gama Pure Power folosind noua metodologie de surse. Sursa in sine este identica cu modelul anterior, cateva tweak-uri permitand insa ca Pure Power 11 sa faca pasul catre certificarea 80PLUS Gold, crescand si garantia de la 3 ani la 5 ani.

Arhitectura in sine este aceeasi Active Clamp + SR de la FSP, prezenta de asemenea in modelul Raider vandut sub eticheta proprie. Sunt curios sa vad cat de sifonata iese Pure Power 11 dupa ce trece de metodologia noastra, care nu este foarte prietenoasa cu sursele entry-level… cine stie… poate avem parte de surprize.
 


 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Be Quiet! Pure Power 11 600W CM

Lasa-ne un comentariu: