Review – Be Quiet! Pure Power 11 600W CM

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 7 August, 2019.

Concluzii

 

Be Quiet! Pure Power 11 600W CM este o sursa semi-modulara care face parte din segmentul entry-level, insa aspectul si calitatea constructiei sunt peste categoria din care face parte. Desi nu are un mod pasiv de functionare, sursa este silentioasa la orice incarcare precum modelele premium ale aceluiasi producator. Fata de modelul anterior, Pure Power 11 este mai eficienta si vine cu 5 ani garantie (in loc de 3 ani) insa electronica FSP nu se ridica din pacate la nivelul pretului de comercializare de aproximativ 450 lei pentru modelul testat.

In conditii normale de utilizare ripple-ul se mentine in parametrii, ceea ce este benefic pentru sanatatea componentelor, insa stabilitatea voltajelor (in special pe rail-ul de +12v) ne dau de inteles ca avem de-a face cu un model entry-level.

Nu este o sursa slaba, chiar din contra, Be Quiet! Pure Power 11 600W CM depaseste segmentul entry-level si este oricum cea mai reusita iteratie a seriei Pure Power de pana acum. Problema pe care o vad eu este pretul si piata din Romania unde alegerile se fac documentat, in concordanta cu comportamentul electric. La 450 lei nu stiu cat success o sa aiba pe piata din noastra acest model, mai ales ca pentru 30-40 lei in plus putem cumpara Focus+ Gold 650W de la Seasonic (varianta de 750w am testat-o aici si mi-a placut mult), care este cu 50W mai puternica si oricum face parte dintr-o alta clasa fata de Pure Power 11.

In concluzie, pot spune ca Be Quiet! Pure Power 11 600W CM este mai competitiva prin comparatie cu modelul anterior, insa nu suficient incat sa poata fi recomandata fata de alte modele aflate in aceeasi gama de pret.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Be Quiet! Pure Power 11 600W CM

Lasa-ne un comentariu: