Review – Be Quiet! Pure Power 11 FM 750W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 13 July, 2021.

Be Quiet! Pure Power 11 FM 750W

 

Desi cu totii visam la surse high-end, raporturile de vanzari ne spun faptul ca sursele mainstream cu certificare Gold tin capul de afis in ceea ce priveste numarul de unitati vandute. Acest segment este tintit si de Be Quiet! prin seria Pure Power 11 FM, care vine sa complementeze celelalte modele din aceeasi gama.

Seria Pure Power 11 a fost lansata in 2019, inlocuind mai putin reusitele Pure Power 9, respectiv revizia numita Pure Power 10. Daca modelele actuale din seria Pure Power 11 sunt echipate fie cu cabluri fixe, fie cu cabluri semi-modulare, modelul FM vine cu conectivitate complet modulara, dar si cu un nou OEM. Acest lucru ma incanta poate cel mai tare, avand in vedere comportamentul destul de slab al modelelor care aveau ca OEM pe cei de la FSP, asadar trecerea la CWT ne da sperante la un comportament ceva mai bun.

Astazi vom supune la test Pure Power 11 FM in varianta de 750W, care vine cu arhitectura dual-rail pentru linia de +12v si certificare 80PLUS Gold pentru o eficienta de pana la 93.9%. Desi nu avem un mod pasiv de functionare pentru incarcarile mici, ne putem astepta totusi ca Pure Power FM sa exceleze la silentiozitate multumita eficientei ridicate, ventilatorului folosit precum si renumelui companiei Be Quiet!. In timp ce alti producatori vin cu 7 sau 10 ani garantie, Be Quiet! ofera doar 5 ani garantie pentru Pure Power 11 FM, ceea ce poate fi un criteriu important atunci cand alegem dintre mai multe surse cu specificatii si comportament similar. Vorba lunga, saracia omului asadar haideti pe pagina urmatoarea sa vedem sursa in detaliu!

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Be Quiet! Pure Power 11 FM 750W

Lasa-ne un comentariu: