Review – Corsair HX1000i

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 15 September, 2022.

Concluzii

 

Corsair HX1000i este o sursa cu adevarat high-end, care poate fi achizitionata in magazinele din tara noastra pentru un pret de aproximativ 1200lei, o suma normala avand in vedere ceea ce ne ofera in schimb. Aici ne referim la puterea de 1000W, avand si o rezerva de peste 200W in cazul in care avem momente in care avem nevoie de mai mult, dar si eficienta si silentiozitatea de care da dovada.

Un aspect interesant este eficienta foarte buna la incarcari mici, 93% este foarte bine pentru o sursa certificata Platinum, personal am vazut peste 90% numai la sursei certificate Titanium (bine, acolo este si o cerinta a standardului). Arhitectura complet digitala permite acest lucru, un alt lucru demn de observat fiind compensarea tensiunii pe linia de +12v atunci cand am trecut de la incarcare de 80% la cea de 100%, daca va veti uita in tabel veti intelege la ce ma refer.

In cazul in care aveti un sistem cu mai multe componente compatibile iCUE, atunci o sursa digitala cu sufixul “i” este tot ce va trebuie pentru a avea o noua jucarie de setat si monitorizat. Noile modele HXi de la Corsair revitalizeaza aceasta serie cu o platforma moderna de la CWT, insa nu stiu daca vom vedea aceste modele scalate si mai jos in gama catre puteri mai mici.

Este foarte posibil ca adaugarea tehnologiei digitale sa cantareasca prea mult la pret pentru a deveni un produs de succes, Corsair avand si experienta din 2015 cand seria HXi avea modele si de putere mai mica. Sincer sa fiu nu am nici un repros pentru Corsair HX1000i, aceasta fiind echipata cu componente alese pe spranceana, capacitori japonezi, silentiozitate ridicata, precum si un comportament electric perfect, ca sa nu uit de cei 10 ani garantie.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Corsair HX1000i

Lasa-ne un comentariu: