Review – Corsair SF750 Platinum 750W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 16 July, 2019.

Corsair SF750 Platinum 750W

 

Sursa pe care o vom testa astazi este cea mai puternica sursa certificata 80PLUS Platinum disponibila in formatul SFX-L. Ca si fratele sau mai mic testat de noi anul trecut, SF750 Platinum foloseste o platforma de top de la Great Wall dezvoltata special pentru Corsair. Performanta ar trebui sa se mentina si ea la acelasi nivel, insa asta vom vedea cel mai bine in capitolul dedicat testelor.

Pe langa o putere mai ridicata, Corsair SF750 Platinum vine cu aceleasi dotari ca si fratele sau mai mic: adaptor ATX in pachet, cabluri modulare cu sleeving individual, mod de functionare semi-pasiv, capacitorii japonezi si garantie de 7 ani.

Seria de surse SF a celor de la Corsair s-a bucurat de success inca de la aparitia pe piata in 2016, oferind performanta unei surse ATX intr-un format compact SFX. Daca imi amintesc bine, am folosit SF600 (modelul initial certificate 80PLUS Gold) cand am construit sistemul Black & White in Crystal 460X RGB. Ne plac sursele mici si performante, asadar haideti mai departe sa vedem cum arata 750W inghesuiti intr-o sursa SFX-L.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Corsair SF750 Platinum 750W

Lasa-ne un comentariu: