Review – DeepCool DQ750-M-V2L WH

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 27 December, 2021.

Concluzii

 

DeepCool DQ750-M-V2L WH vine cu o putere de 750W, certificare 80PLUS Gold si poate fi gasita in magazine la un pret de aproximativ 600RON, ceea ce este destul de bine pentru capacitori japonezi, ripple mic si 10 ani garantie. Totusi, rezerva de putere mica si zgomotul emis de ventilator atunci cand sursa trece de 600W nu o recomanda pentru sisteme care consuma constant peste aceasta putere.

Piata surselor de alimentare este una foarte competitiva din punct de vedere al preturilor, asadar DeepCool a ales solutia inteligenta pentru a veni pe piata cu un produs competitiv. Daca va reusi sa se impuna pe piata ramane de vazut. Eu personal vad ca atuuri garantia de 10 ani si zgomotul tensiunilor (ripple) redus, menit sa protejeze componentele noastre pretioase dar si culoarea alba ce aduce un suflu proaspat acestui domeniu nu foarte dinamic prin natura lui: cel al surselor de alimentare.

Personal am apreciat DeepCool DQ750-M-V2L WH, insa un mod pasiv de functionare si un pret ceva mai mic ar fi facut din aceasta sursa un model si mai atractiv. Performanta solida si calitatea constructie raman insa atuuri greu de ignorat pe o piata ce se umple din ce in ce mai mult de surse cu capacitori chinezesti si garantie de doar 2 ani. DeepCool a facut treaba buna si ma bucur sa-i vad din ce in ce mai prezenti pe piata din Romania.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: