Review – DeepCool PQ1000M

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 5 May, 2022.

Concluzii

 

La un pret de peste 900lei, DeepCool PQ1000M este mai scumpa decat sursa a carei electronica o foloseste, adica Seasonic Focus GX-1000, pe care o puteti cumpara in jurul sumei de 850lei. Da, PQ1000M este ceva mai aspectuoasa ca si design, insa nu asta conteaza la o sursa, nu? Avem o garantie de 10 ani, comportamentul electric a fost bun mai ales eficienta care o depaseste pe cea a standardului Gold. La pretul la care este comercializata DeepCool PQ1000M, avem ca varianta RM1000x de la Corsair ce implementeaza o platforma CWT de generatie mai noua.

Dupa ce ne-au aratat acum 2 ani rezultatele parteneriatului sau cu CWT prin lansarea seriei DQ-M-V2L, pe care am testat-o si noi in doua implementari (750W si 850W), in 2022 DeepCool au apelat la Seasonic pentru gama PQ-M. De aceea, DeepCool PQ1000M este o sursa performanta, bazata pe o platforma solida si indelung testata, iar in caz ca aveti indoieli dupa toate astea, producatorul acopera o garantie de 10 ani.

Problema este ca Focus a fost proiectata pentru a fi o platforma mainstream si are si ceva vechime pe piata, prin urmare exista alternative de ultima generatie in momentul acesta. Toate astea nu ar fi fost o problema daca pretul era dimensionat corespunzator – daca modelul testat astazi va ajunge in jurul valorii 800lei, atunci il recomand cu siguranta, mai ales prin prisma garantiei, respectiv ADN-ului Seasonic ce include si o rezerva de putere generoasa.

 

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: