Review – Fractal ION SFX 500G

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 23 October, 2019.

Concluzii

 

Cu un pret de 95 euro pentru modelul testat astazi, Fractal seteaza preturi sub cele ale concurentilor directi: Corsair SF450 si Seasonic Focus SGX-500. In Romania ION SFX 500G inca nu si-a facut aparitia, insa cred ca diferenta de preturi se va pastra, ceea ce va face ca seria ION SFX sa devina un concurent de temut pe piata surselor de mici dimensiuni.

Fractal Design a pastrat toate dotarile si comportamentul electric al lui Focus SGX, insa va putea fi achizitionata la un pret mai mic. Cu atat mai impresionanta este garantia de 10 ani, un manifest al increderii pe care o au in fiabilitatea electronicii dezvoltata de Seasonic.

Eu unul astept sa vad cu ce pret vor aparea aceste surse in Romania, e foarte posibil sa avem de-a face cu un best-buy pe segmentul surselor SFX mainstream. Acum… daca mai mult producatori au inceput sa ofere modele din ce in ce mai bune in acest format minuscul, ma intreb oare cine va atenta la coroana segmentului SFX premium detinuta momentan de Corsair prin flagship-ul SF750 Platinum. Poate Seasonic, poate Fractal, poate Be Quiet! sau EVGA? Poate vom afla in curand… sau poate nu :).

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Fractal ION SFX 500G

Lasa-ne un comentariu: