Review – Be Quiet! Pure Power 10 600W + CONCURS
Analiza exterioara
La fel ca si modelul anterior, Pure Power 10 vine intr-o cutie de carton compacta, ce are un aspect sobru bazat in special pe tente de gri si negru. Pe spate gasim o diagrama cu lungimea si tipul cablurilor incluse dar si un tabel cu specificatii. In pachet gasim cablurile modulare, zip-ties pentru prinderea cablurilor, manualul de utilizare precum si suruburi pentru montarea sursei in carcasa.
Calitatatea constructiei este superioara modelelor ce pot fi gasite de obicei in aceasta gama de pret. Grila ventilatorului eleganta si inelul portocaliu care delimiteaza ventilatorul de carcasa sursei ii da un aer high-end acestui model accesibil.
Modelul testat de noi pune la dispozitia utilizatorului doua cabluri fixe: ATX cu 24 de pini (550mm) si ATX 4+4 pini (600mm) in timp ce restul sunt modulare: 4 x PCI-Express cu 6+2 pini (500mm), 6 conectori SATA, 3 conectori MOLEX cu 4 pini si unul pentru alimentarea unitatilor floppy-disk. Lungimea cablurilor si numarul conectorilor sunt pastrati la fel daca e sa comparam cu modelul anterior, Pure Power 9. Singura problema pe care o vad este lungimea de doar 50cm a cablurilor PCI-Express, ceea ce poate impiedica alegerea celui mai bun traseu in cazul unui wire-management serios.
Pe una din lateralele sursei putem gasi eticheta cu specificatiile electrice, mentinute si ele la acelasi nivel cu cele ale modelului anterior. Linia de +12v are o configuratie dual-rail, capabila sa livreze in total 48A, desi limitele de OCP pe fiecare rail in parte sunt setate la 32A (12V1) sau 28A (12V2). Rail-urile de +3.3 si +5v sunt derivate DC-DC si cotate la 25A respectiv 18A, impreuna putand livra un maxim de 140W, fiind mai mult decat suficiente tinand cont de faptul ca in sistemele moderne principalii consumatori se alimenteaza de la +12v.
Comentarii
Cool,super sursa!!!La un i7 7700k Kabylake merge ca unsa!
Pingback: Review – Be Quiet! Pure Power 10 600W | Stiri IT & C