Review – Segotep GP750G 650W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 3 May, 2021.

Concluzii

 

Desi nu avem de-a face cu cabluri modulare, Segotep GP750G ofera o putere de 650W si o eficienta care depaseste lejer standardul 80PLUS Gold. Comportamentul foarte bun pe linia de +12V, atat in ceea ce priveste tensiunile, cat si zgomotul, este usor umbrit de rezultatele mai putin grozave obtinute de convertoarele DC-DC pentru tensiunile secundare.

Observ ca cei de la Segotep au ascultat observatiile noastre si au “imblanzit” ventilatorul, atat de mult incat parca nici nu mai simtim nevoia unui mod pasiv de functionare. Totusi, trebuie sa fim atenti cu suprasolicitarea (dT de aproape 20 grade C nu este chiar in regula). Desi nu ajunge la traditionalul 30% al celor de la Seasonic, Segotep GP750G vine cu o rezerva de putere de peste 20%, surprinzatoare cu atat mai mult cu cat avem de-a face cu un pret de comercializare de 350 lei.

La fel cum am mentionat si in cazul fratelui sau mai mare, topologia si arhitectura folosita de Segotep sunt performante, dovada stand rezultatele deosebite in ceea ce priveste eficienta – cu componente mai bune certificarea 80PLUS Platinum este doar la o aruncatura de bat distanta.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: