Silverstone Strider Essential Gold 500W (ST50F-ESG) Review

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 2 February, 2015.

Analiza interioara

 

Ventilatorul D12SM-12 folosit este fabricat de un producator bine cunoscut noua (Yate Loon), avand o viteza maxima de 1800RPM, un debit maxim de aer de 62 CFM si un nivel de zgomot de numai 28.5 dB. In proba practica acesta nu iese in evidenta pana inspre incarcarea maxima a sursei, unde devine intr-adevar mai zgomotos din cauza volumului de aer miscat.

 

_MG_1741

 

La orice sursa pe care o desfacem prima data evaluam 2 lucruri: calitatea condensatorilor din primar si secundar precum si aspectul general (calitatea asamblarii, grija la detalii). Electronica acestei surse este bazata pe o platforma FSP, intalnita pe majoritatea modelelor 80PLUS Gold accesibile. Pentru a se incadra in pretul propus, FSP a rafinat designul platformei pentru a fi cat mai curat si a folosi cat mai putine componente.

Design-ul este identic cu cel al lui FSP Aurum S 500W si foarte similar cu cel folosit de sursa FSP Aurum CM testata de noi acum ceva timp. Diferenta fata de Aurum S sunt condensatorii de provenienta japoneza, Matsushita pentru primar si NCC (Nippon Chemi-Con) pentru secundar. Dupa cum se vede si in poza toate condensatorii sunt certificati pentru o functionare la 105 grade C, ceea ce este un mare plus pentru fiabilitatea in timp mai ales avand in vedere perioadele caniculare din perioada verii.

 

_MG_1743

_MG_1746

_MG_1748

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: