Prezentare – Corsair T3 Rush Gaming Chair

Scris de: , in categoria: Diverse, in 29 July, 2020.

Concluzii

 
Corsair T3 Rush ar trebui sa coste la noi in magazine (daca s-ar gasi, bineinteles) in jur de 1400 – 1500lei, ceva mai putin decat T1 Race in momentul lansarii. Avantajul noului T3 Rush de la Corsair este capitonajul textil extrem de comfortabil si aspectuos, rotile imbunatatile, care se misca extrem de usor pe suprafete tari (parchet, gresie) si mecanismul imbunatatit, care permite flexibilitate mai mare a spatarului.

Una peste alta, majoritatea scaunelor de gaming sunt similare, diferenta o putem regasi in duritatea spumei, calitatea invelisului textil sau a diverselor calitati de piele, respectiv si in design. Corsair T3 Rush vine cu o spuma cu o densitate de 55kg/m3, destul de standard in zilele noastre in cazul scaunelor de gaming. Cele doua perne suplimentare se pot monta in caz ca avem nevoie in zona lombara sau a cefei, eu nu le folosesc pentru ca mi se pare perfecta forma scaunului asa cum este gandit din fabrica.

Fanii Corsair au incepand de acum o noua jucarie la care sa viseze, Corsair T3 Rush este un scaun de gaming care poate fi utilizat alaturi de un sistem puternic, putand fi folosit la fel de bine si ca scaun de birou. Desi a intrat mai tarziu pe aceasta piata, Corsair vine cu modele interesante, destul de bine adaptate pentru piata din Europa (spre deosebire de majoritatea companiilor care doar schimba denumirea brand-ului pe modelele facute in China). La inceputul acestui review nu credeam ca va fi pe gustul meu un scaun cu invelis textil, insa materialul moale (chiar usor plusat asa putea spune) m-a facut sa-mi schimb parerea, acum pot spune ca prefer mai mult T3 Rush decat T1 Race care avea piele sintetica (PU Leather). Decat piele ecologica, mai bine un invelis textil de calitate.

 

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – Corsair T3 Rush Gaming Chair

  1. Nu-mi prea place culoarea sincer sa fiu in rest pare ok, culoarea nu prea are treaba cu un gaming chair…

  2. Stefan a scris pe:

    Nu-mi place scaunul ca nu are RGB. Nu pot da gaming daca nu am neoane sub el.

Lasa-ne un comentariu: