Prezentare – Corsair T3 Rush Gaming Chair

Scris de: , in categoria: Diverse, in 29 July, 2020.

Asamblare si utilizare

 
Asamblarea incepe cu fixarea rotilor duble de 65mm (mult mai bune decat cele prezente pe T1 Race) in baza de plastic dur, apoi introducem pistonul peste care asezam sezutul. Ultimul pas este reprezentat de fixarea spatarului de sezut prin fixarea sa in 4 suruburi, la final aplicam capacele laterale si suntem gata. Mecanismul un pic diferit face ca T3 Rush sa permita ajustarea unghiului spatarului intre 90 si 180 grade (alte scaune ajung doar pana la 160 sau 170 grade), in timp ce ajustarea sezutului se poate face intre 0 si 10 grade. Acesta din urma poate fi lasat in pozitia oscilanta sau blocat la nevoie (de regula cand lasam spatarul pe spate, pentru a nu ne rasturna).

Asa cum este normal la un scaun de peste 1200lei, manerele se pot ajusta atat pe inaltime (28.5cm – 36.5cm), cat si lateral, longitudinal sau swivel, avand ceea ce marketing-ul numeste “ajustare 4D”. Inaltimea sezutului poate fi si ea reglata in functie de preferinte intre 44cm si 54cm, personal am gasit-o potrivita pentru a incape sub orice birou. Spuma din care este construit sezutul are o densitate ridicata (55kg/m3), fiind ceva mai tare dar cu o sustinere buna, mai ales laterala. Invelisul este realizat dintr-un material textil moale extrem de placut la atingere, in timp ce forma preluata de la scaunele sport auto ofera o sustinere ridicata laterala, lombara, cat si in partea superioara a spatelui.

Greutatea specificata maxima este de 120kg, insa problema sta in latimea mica a sezutului si a spatarului, astfel incat majoritatea oamenilor peste 1.80m / 90kg vor avea dificultati in a sta comod. Pentru ceilalti insa, scaunul este foarte confortabil, se poate intinde perfect orizontal in timp ce manerele cu ajustare 4D satisfac orice dorinta. Cilindrul a functionat foarte bine avand suficienta forta – mecanismul folosit de Corsair implica o singura maneta sub sezut ce realizeaza reglajul sus / jos precum si blocarea inclinarii sezutului. Cusatura logo-ului Corsair pe tetiera ii confera un aspect elegant, in linie cu ceea ce ne-am putea astepta de la o companie de asemenea calibru.

Perna lombara este captusita cu un material de tip catifea neagra, fiind extrem de comoda si flexibila in utilizare. Personal, accesoriile de acest gen isi gasesc locul in dulap iar praful se asterne peste ele de-a lungul anilor, insa de aceasta data chiar nu este cazul, cel putin din punct de vedere al aspectului. Mai mult decat atat, spuma impreuna cu materialele textile sunt ignifuge, practic perfecte pentru cei ce isi petrec timpul pe scaun in timp ce fumeaza.

 

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – Corsair T3 Rush Gaming Chair

  1. Nu-mi prea place culoarea sincer sa fiu in rest pare ok, culoarea nu prea are treaba cu un gaming chair…

  2. Stefan a scris pe:

    Nu-mi place scaunul ca nu are RGB. Nu pot da gaming daca nu am neoane sub el.

Lasa-ne un comentariu: