Prezentare – HP Z27n G2 27″

Scris de: , in categoria: Diverse, in 31 October, 2019.

 

HP Z27n G2 este livrat intr-un ambalaj voluminos, in care gasim monitorul, cablul de alimentare, un cablu USB Type C to Type A, un cablu DisplayPort 1.2, manualul utilizatorului, CD-ul cu manualul si driverele, precum si un raport de calibrare si testare. Monitorul are rama extrem de ingusta pe 3 din cele 4 laturi, insa greutatea de 8kg ne arata ca avem de-a face cu un monitor high-end, cu sursa de alimentare integrata.

Z17n beneficiaza de posibilitatea de ajustare pe toate cele 3 planuri, putand pivota in plan orizontal cu pana la 45 de grade in fiecare parte, in timp ce pivotarea in plan vertical poate avea valori cuprinse intre -5 si 22 de grade. Mai mult decat atat, avem la dispozitie 150mm pentru reglarea inaltimii, iar cei care lucreaza in mod portrait pot folosi monitorul si in acest mod.

Conectica este amplasata atat in partea din spate, cat si pe laterala stanga, in ceea ce priveste alimentarea avem un conector standard IEC pentru alimentare la priza (sursa este inclusa in monitor). In partea din spate, porturile sunt orientate in jos astfel: iesire de casti 3.5mm, doua porturi USB 3.0 Type A, intrare DisplayPort 1.2, iesire DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, DVI si USB 3.1 Type C (alimentare pana la 15W) iar pe laterala din partea stanga avem un port USB 3.0 Type A si unul USB 3.1 Type C (alimentare pana la 10W).

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – HP Z27n G2 27″

Lasa-ne un comentariu: