Prezentare – HP Z27n G2 27″

Scris de: , in categoria: Diverse, in 31 October, 2019.

Concluzii

 
HP Z27n G2 este genul acela de monitor pe care iti face pur si simplu placere sa il utilizezi si cel mai important… poti face asta imediat din momentul in care il scoti din cutie si il conectezi la PC. Acest lucru de datoreaza calibrarii din fabrica a unui panou IPS de calitate, ceea ce are ca rezultat valori optime din punct de vedere al contrastului, nivelului de alb, respectiv reproducerea culorilor.

Desigur, exista monitoare profesionale care obtin un Delta E maxim semnificativ mai mic decat HP Z27n G2 (6.77), insa media obtinuta de acesta este la inaltime iar uniformitatea panoului este de asemenea impresionanta. Daca luam in calcul si multitudinea de optiuni pe care le avem la dispozitie la capitolul conectivitate, posibilitatea de a ajusta rapid monitorul pe orice axa, respectiv constructia solida, de buna calitate, atunci este cat de poate de clar ca avem de-a face cu un produs de succes.

Evident, rata de refresh (60Hz) nu il recomanda pentru gamerii profesionisti, insa eu unul prefer oricand sa utilizez un monitor plat de calitate, cu un raport clasic al laturilor si un panou de buna calitate, decat un monitor curbat cu aspect de nava spatiala. De altfel, HP Z27n G2 nici nu se adreseaza gamerilor, fiind mult mai potrivit pentru cei care au nevoie de o buna reproducere a culorilor, flexibilitate din punct de vedere al conecticii si garantia calibrarii din fabrica, aspecte unde monitorul celor de la HP reuseste sa impresioneze, mai ales in conditiile in care discutam despre un monitor de 1999 RON.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – HP Z27n G2 27″

Lasa-ne un comentariu: