Prezentare – MSI MAG Artymis 242C

Scris de: , in categoria: Diverse, in 29 December, 2021.

MSI MAG Artymis 242C

 
Gata dragii monstrului… zile mai sunt putine… cortina este gata sa cada peste 2021 si tot ce a insemnat el. Un an in care, din nou, am lucrat mai mult ca oricand, am testat mai mult ca oricand si probabil ca am scris mai mult ca oricand. Un an lung… si scurt in acelasi timp. Ciudat, dar interesant. Plin de lansari, dar uneori sarac in produse.

Ei bine, la fel ca si voi, ne pregatim sa trecem relaxati intr-un an nou. Sa ne bucuram de bucate alese, de liniste, de momente petrecute alaturi de familie. Dar pana atunci, mai avem cateva lucruri de facut. Cateva articole de publicat anul acesta. Nu multe, unul sau doua. Dar discutam despre articole pe care preferam sa le bifam in categoria “2021”.

In fond, 2022 ne asteapta dupa colt si cine stie despre ce noutati vom povesti atunci. Pana in acel moment insa, astazi vom discuta despre un monitor de gaming, mai precis un monitor curbat de 24″, cu o rata de refresh de 165Hz si un pret de aproximativ 1049 RON. Este vorba despre MSI MAG Artymis 242C, un monitor care incearca sa ofere cat mai multe, pentru un pret rezonabil. Sa vedem exact despre ce este vorba.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: