Prezentare – MSI MAG Artymis 242C

Scris de: , in categoria: Diverse, in 29 December, 2021.

 
MSI MAG Artymis 242C este livrat intr-un ambalaj destul de compact, in care gasim monitorul, alimentatorul, un cablu HDMI, un cablu Display Port, manualul utilizatorului si suruburile pentru montarea pe perete. Avem de-a face cu un monitor de gaming, echipat cu un panou VA de 24″, cu o rata de refresh de 165Hz si o rata de curbura 1000R.

MSI MAG Artymis 242C ofera posibilitati de ajustare destul de limitate, din punctul meu de vedere. Astfel, display-ul poate pivota in plan vertical intre -5 si 20 de grade si… cam atat. Nu avem de-a face cu ajustarea inaltimii, sau cu ajustare in planul orizontal, dotari pe care ne-am cam obisnuit sa le vedem in cazul majoritatii monitoarelor de gaming testate in ultima vreme.

Din fericire, la capitolul conectica avem cam tot ce ne-am putea dori, latura inferioara gazduing conectorul alimentatorului, 1 conector audio pentru casti, 2 conectori HDMI 1.4 si 1 conector Display Port 1.2a. Pornirea sau oprirea alimentarii monitorului este realizata cu ajutorul unui buton pozitionat pe latura inferioara a acestuia, in partea dreapta, in timp ce navigarea prin meniul OSD este realizata cu ajutorul unui joystick pozitionat pe latura din spate.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: