Prezentare – Samsung Smart Monitor M5

Scris de: , in categoria: Diverse, in 21 January, 2021.

Samsung Smart Monitor M5

 
In urma cu aproximativ doua luni, Samsung anuntau o noua linie de monitoare, denumita Samsung Smart Monitor. Aceasta este alcatuita din modelul M5, cu rezolutie Full HD, disponibil in doua variante – 27 si 32″, respectiv M7, disponibil intr-o singura varianta – 32″ / 4K. Desigur, fiind vorba despre unul dintre cei mai mai producatori de monitoare si televizoare din lume, acest anunt nu a reprezentat o surpriza sau o stire de proportii. In fond, Samsung lanseaza in mod constant televizoare sau monitoare noi.

De aceasta data insa, seria Smart Monitor chiar mi-a atras atentia, pentru ca este vorba despre un concept interesant, care se potriveste de minune obiceiurilor de consum din momentul de fata. De ce spun asta? Pentru ca Samsung Smart Monitor M5 este, asa cum ii spune numele, un monitor. Adica putem sa il conectam la PC si sa ne vedem de treaba.

Dar, este in acelasi timp, tot dupa cum ii spune numele, un monitor inteligent. Ce inseamna monitor inteligent? Ei bine, aproape un Smart TV, fara posibilitatea de a ne conecta la cablul operatorilor de televiziune. Mai pe romaneste, Samsung Smart Monitor M5 se poate conecta la reteaua noastra wireless si il putem utiliza pentru a accesa platforme de streaming, cum ar fi Netflix, Disney+, Prime Video, YouTube sau Apple TV, de exemplu.

Doar ca… este putin mai mult decat un Smart TV. Pentru ca putem sa conectam la el un mouse si o tastatura si putem lucra in MIcrosoft Office 365 fara sa avem nevoie de un PC. Sau putem sa ne conectam remote la PC-ul de la birou si putem lucra pe acesta. Sau… putem sa utilizam smartphone-ul Samsung pe post de PC, cu ajutorul tripletei Dex / Tap View / mirroring. Da, Samsung Smart Monitor M5 are un senzor NFC integrat in rama, ceea ce inseamna ca ne putem conecta la el cu telefonul printr-un singur tap (Tap View).

Si in caz ca nu am mentionat asta pana acum, monitorul este echipat cu doua difuzoare de 5W si este livrat impreuna cu o telecomanda, care suporta comenzi vocale prin Alexa, Google Assistant, respectiv Bixby 2.0. Ba chiar putem partaja continut de pe device-uri Apple, rapid si usor, cu ajutorul functiei AirPlay 2.

Cu alte cuvinte, un display bun la toate, care poate tine fara probleme locul unui al doilea televizor (in fond, majoritatea utilizatorilor utilizeaza cel putin o platforma de streaming) sau PC pentru munca. Toate acestea pentru… 999 RON.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Samsung Smart Monitor M5

Lasa-ne un comentariu: