Prezentare – Samsung Smart Monitor M7

Scris de: , in categoria: Diverse, in 21 April, 2021.

Samsung Smart Monitor M7

 
Asa cum va povesteam in Ianuarie, Samsung au anuntat o noua linie de monitoare, denumita Samsung Smart Monitor, la sfarsitul anului 2020. Aceasta este alcatuita din modelul M5, cu rezolutie Full HD, disponibil in doua variante – 27 si 32″, respectiv M7, disponibil intr-o singura varianta – 32″ / 4K. Noi am testat in Ianuarie modelul Samsung Smart Monitor M5, cu diagonala de 27″, iar cei de la Samsung ne-au trimis in urma cu ceva timp si modelul M7, despre care vom discuta astazi.

Asa cum stiti deja, Samsung Smart Monitor M7 este un monitor inteligent, adica aproape un Smart TV, fara posibilitatea de a ne conecta la cablul operatorilor de televiziune. La fel ca si modelul M5, Samsung Smart Monitor M7 se poate conecta la reteaua noastra wireless si il putem utiliza pentru a accesa platforme de streaming, cum ar fi Netflix, Disney+, Prime Video, YouTube sau Apple TV, de exemplu.

De asemenea, putem sa conectam la el un mouse si o tastatura si putem lucra in Microsoft Office 365 fara sa avem nevoie de un PC. Sau putem sa ne conectam remote la PC-ul de la birou si putem lucra pe acesta. Nu in ultimul rand, putem sa utilizam smartphone-ul Samsung pe post de PC, cu ajutorul tripletei Dex / Tap View / mirroring, datorita senzorului NFC integrat in rama, care ne permite sa ne conectam la el cu telefonul printr-un singur tap (Tap View).

Monitorul este echipat cu doua difuzoare de 5W si este livrat impreuna cu o telecomanda, care suporta comenzi vocale prin Alexa, Google Assistant, respectiv Bixby 2.0. Ba chiar putem partaja continut de pe device-uri Apple, rapid si usor, cu ajutorul functiei AirPlay 2.

Samsung Smart Monitor M7 este comercializat in momentul de fata pentru 1599 RON.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Samsung Smart Monitor M7

  1. Dor a scris pe:

    Dragut conceptul… Ce mi-ar fi placut sa vad la un monitor este o metoda de a reda direct pe el de la alte surse in mod wireless. De exemplu de la telefon, tableta sau chiar alt PC indiferent de sistemul de operare al acestor dispozitive. In rest, aplicabilitatea este destul de limitata deoarece accesul la acel magazin proprietar pare foarte limitat. Lipsesc detalii despre cate aplicatii se pot instala… oare e posibil sa-i marim capacitatea de stocare? Dar macar sa-i infingem un stick usb intr-unul din porturi astfel incat sa aiba mai mult spatiu de stocare?

Lasa-ne un comentariu: