Prezentare – Samsung Smart Monitor M7

Scris de: , in categoria: Diverse, in 21 April, 2021.

Concluzii

 
La fel ca si modelul M5, testat in Ianuarie, nu avem de-a face cu un monitor potrivit pentru gaming competitiv, datorita ratei de refresh standard si nici cu un monitor pentru editare foto / video, datorita utilizarii unui panou VA. Totusi, Samsung Smart Monitor M7 ofera o buna calitate a imaginii, asa cum am putut vedea in testele noastre, iar flexibilitatea pe care o ofera este net superioara oricarui monitor pe care am pus eu mana pana acum.

Spun asta deoarece avem de-a face cu un veritabil hub multimedia, care poate fi utilizat impreuna cu un PC, smartphone sau tableta, sau chiar si fara acestea, pentru activitati recreative sau pentru activitati lucrative. Putem edita documente in suita Office fara sa avem nevoie macar de un PC, ne putem conecta la PC-ul de la birou, putem utiliza smartphone-ul pe post de calculator si nu in ultimul rand putem sa accesam majoritatea platformelor de streaming preferat, ceea ce, trebuie sa recunoastem, este mai mult decat suficient pentru majoritatea dintre noi, in momentul in care discutam despre relaxare.

Si fata de modelul M5 testat in Ianuarie, de aceasta data avem de-a face cu un monitor de 32″ cu rezolutie 4K, care este dotat si cu un conector USB-C compatibil Power Delivery, ba chiar avem si un conector USB in plus. Si daca Samsung Smart Monitor M5 27″ oferea o combinatie perfecta intre distractie si lucru, oferind un pachet impresionant de dotari pentru 999 RON, Samsung Smart Monitor M7 duce acest concept si mai departe, oferind o suprafata de lucru mai mare, rezolutie QHD si conectivitate USB-C, pentru 1599 RON.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Samsung Smart Monitor M7

  1. Dor a scris pe:

    Dragut conceptul… Ce mi-ar fi placut sa vad la un monitor este o metoda de a reda direct pe el de la alte surse in mod wireless. De exemplu de la telefon, tableta sau chiar alt PC indiferent de sistemul de operare al acestor dispozitive. In rest, aplicabilitatea este destul de limitata deoarece accesul la acel magazin proprietar pare foarte limitat. Lipsesc detalii despre cate aplicatii se pot instala… oare e posibil sa-i marim capacitatea de stocare? Dar macar sa-i infingem un stick usb intr-unul din porturi astfel incat sa aiba mai mult spatiu de stocare?

Lasa-ne un comentariu: