Prezentare – Samsung Smart Monitor M7

Scris de: , in categoria: Diverse, in 21 April, 2021.

 
Samsung Smart Monitor M7 este livrat intr-un ambalaj simplu, in care gasim monitorul, telecomanda, cablul de alimentare, un cablu HDMI, manualul utilizatorului si suruburile pentru fixarea piciorului de sprijin. Posibilitatile de ajustare sunt destul de limitate, singurul aspect pe care il putem modifica fiind pivotarea in plan vertical, care poate avea valori cuprinse intre -2 si 22 de grade. Inaltimea nu poate fi reglata si nu putem utiliza monitorul in mod portrait.

Toata conectica este pozitionata pe latura inferioara – conectorul alimentatorului este pozitionat in partea stanga, 2 conectori HDMI si un conector USB-C sunt pozitionati in partea dreapta, iar deasupra lor gasim trei conectori USB 3.0 si un port Kensington Lock . Pornirea sau oprirea alimentarii monitorului este realizata cu ajutorul telecomenzii, acelasi lucru fiind valabil si pentru navigarea prin meniu. Avem insa si un buton power fizic, pozitionat pe latura inferioara a monitorului.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Samsung Smart Monitor M7

  1. Dor a scris pe:

    Dragut conceptul… Ce mi-ar fi placut sa vad la un monitor este o metoda de a reda direct pe el de la alte surse in mod wireless. De exemplu de la telefon, tableta sau chiar alt PC indiferent de sistemul de operare al acestor dispozitive. In rest, aplicabilitatea este destul de limitata deoarece accesul la acel magazin proprietar pare foarte limitat. Lipsesc detalii despre cate aplicatii se pot instala… oare e posibil sa-i marim capacitatea de stocare? Dar macar sa-i infingem un stick usb intr-unul din porturi astfel incat sa aiba mai mult spatiu de stocare?

Lasa-ne un comentariu: