Prezentare – Samsung Smart Monitor M7

Scris de: , in categoria: Diverse, in 21 April, 2021.

Software

 
Samsung Smart Monitor M7 ruleaza propriul sistem de operare, Tizen OS. Aici putem sa instalam aplicatii din magazinul proprietar, putem sa utilizam platformele de streaming preferate, inclusiv Netflix si Disney+, putem sa utilizam suita Microsoft Office 365, putem sa ne conectam remote la alt PC sau putem sa ne conectam la un smartphone Samsung, majoritatea functiilor putand fi accesate atat cu ajutorul telecomenzii, cat si cu ajutorul unui combo mouse / tastatura.

Evident, avem la dispozitie si reglajele clasice (luminozitate, contrast, temperatura de culoare), insa nu intalnim preseturi sau functii avansate, ca in cazul monitoarelor de gaming, Samsung Smart Monitor M7 fiind gandit pentru a fi utilizat ca un hub multimedia.

Avem insa de-a face cu functii specifice unui Smart TV, cum ar fi redarea de continut de pe dispozitive de stocare externe, sau utilizarea unui combo mouse / tastatura (Bluetooth sau wired) pentru control, posibilitatea de a utiliza un asistent vocal (Alexa, Google Assistant sau Bixby 2.0), respectiv posibilitatea de a partaja continut de pe device-uri Apple, cu ajutorul functiei AirPlay 2. Nu in ultimul rand, putem utiliza smartphone-ul Samsung pe post de PC, cu ajutorul functiei DEX.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Samsung Smart Monitor M7

  1. Dor a scris pe:

    Dragut conceptul… Ce mi-ar fi placut sa vad la un monitor este o metoda de a reda direct pe el de la alte surse in mod wireless. De exemplu de la telefon, tableta sau chiar alt PC indiferent de sistemul de operare al acestor dispozitive. In rest, aplicabilitatea este destul de limitata deoarece accesul la acel magazin proprietar pare foarte limitat. Lipsesc detalii despre cate aplicatii se pot instala… oare e posibil sa-i marim capacitatea de stocare? Dar macar sa-i infingem un stick usb intr-unul din porturi astfel incat sa aiba mai mult spatiu de stocare?

Lasa-ne un comentariu: