Prezentare – Sharkoon Skiller SGS4
Concluzii
Pentru moment, Sharkoon Skiller SGS4 nu este disponibil in Romania, insa pretul de comercializare al acestuia in strainatate este de aproximativ 300 euro, in zona celorlalte scaune de gaming construite pe acelasi sasiu. Scheletului metalic de 22mm, rotile de dimensiuni mari (cu mecanism de blocare), baza solida din aluminiu impreuna cu mecanismul scaunului fac ca acest scaun sa poata sustine pana la 150kg (majoritatea scaunelor au o limita de 120kg). Cu siguranta cel mai mare atuu al acestui scaun consta atat in forma sezutului si a spatarului, cat mai ales in latimea acestora, lucru de care cei mai corpolenti dintre noi chiar aveau nevoie.
Cele doua perne suplimentare se pot monta in caz ca avem nevoie, personal eu nu le folosesc pentru ca mi se pare perfecta forma scaunului. Totodata, apreciez aspectul simplu si elegant, dat atat de combinatia de imprimeuri a pielii ecologice, cat si de forma scaunului in sine. Perforatiile din sezut ajuta la ventilatie in zilele toride, nu e nimic mai neplacut decat sa te incingi pe un scaun din piele ecologica.
Pe mine m-a atras design-ul ceva mai european al scaunului, lipsit de culori si detalii inutile. Brodat elegant si subtil cu numele producatorului, singura problema fiind disponibilitatea precum si pretul la care ar putea ajunge pe taramurile noastre. Daca vine la 1400-1500 lei devine o alegere interesanta, insa daca pretul de comercializare urca spre 1800 lei situatia nu mai este la fel de roz, pentru ca in acest segment de pret avem mai multe variante interesante (Noblechairs sau Thermaltake, de exemplu).
Comentarii
Niciun comentariu la: Prezentare – Sharkoon Skiller SGS4
Pingback: Prezentare – Sharkoon Skiller SGS4 | Stiri IT & C
Pingback: Prezentare – Sharkoon Skiller SGS4 - 1iT.ro - Stiri IT, noutati si tehnologie