Prezentare – Sharkoon Skiller SGS4

Scris de: , in categoria: Diverse, in 2 April, 2019.

Sharkoon Skiller SGS4

 

Astazi vom vorbi despre unul dintre scaunele de gaming ale celor de la Sharkoon, mai exact despre Skiller SGS4. Spre deosebire de modelele precedente ale producatorului, in cazul acestui model s-a optat pentru un schelet metalic alcatuit din bare de 22mm (intalnit in cazul majoritatii scaunelor high-end de pe piata), la care se adauga o baza solida din aluminiu cu roti de 75mm diametru, echipate cu mecanism de blocare.

Datorita acestor dotari, Sharkoon Skiller SGS4 poate sa sustina persoane cu o greutate de pana la 150kg, in timp ce deschiderea mai mare a sezutului si a spatarului permite utilizarea scaunelor de catre cei mai inalti dintre noi, chiar si persoane de 2m.

Dupa cum bine stiti, fabricile care produc astfel de periferice nu sunt foarte numeroase, acestea avand diferite praguri de pret in care vendorii trebuie sa se incadreze cu ceea ce isi doresc, atat ca echipare, cat si ca finisaje – de aici si mutitudinea de similaritati care se poate observa lejer pe piata scaunelor de gaming. Forma lui ne duce cu gandul la un scaun sport auto cu sustinere laterala, iar la capitolul culoare putem alege intre 5 variante: negru/verde, negru/rosu, negru/albastru dar si negru/alb si negru – varianta pe care o vom prezenta astazi.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Sharkoon Skiller SGS4

Lasa-ne un comentariu: