Prezentare – SPC Gear SR600F

Scris de: , in categoria: Diverse, in 11 May, 2021.

SPC Gear SR600F

 
Gaming, gaming, gaming… atat de multe accesorii au acum acest cuvant in denumire, de parca modele echivalente nici nu ar fi existat inainte sa existe varianta de… gaming. Este si cazul scaunelor de gaming, un tip de produs din ce in ce mai intalnit in ultimii ani, pe care multi dintre noi il folosesc in fiecare zi. Desigur, scaune de birou confortabile au existat dintotdeauna, dar parca scaunele de gaming au standardizat anumite dotari, cel putin legat de aspect si de posibilitatile de ajustare.

Si nici eu nu m-as fi gandit ca am neaparat nevoie de asa ceva, pana acum 4 ani, cand am testat pentru prima data un model SPC Gear SR500 si m-am indragostit iremediabil de el, motiv pentru care si acum, 4 ani mai tarziu, il folosesc in fiecare zi in momentul in care ma asez la birou.

Ei bine, de atunci si pana acum am testat scaune de gaming de la mai multi producatori, am incercat mai multe modele si materiale, insa in momentul in care am auzit ca seria SR500 are un urmas, SPC Gear lansand o noua serie, pe numele sau complet SPC Gear SR600, m-am gandit ca trebuie neaparat sa il testez.

In fond, SPC Gear este unul dintre motivele pentru care am inceput sa utilizez produsele de acest gen, iar eu unul sunt multumit in continuare de batranul SR500, drept urmare eram curios ce anume a schimbat producatorul polonez si cum arata cea mai recenta serie de scaune de gaming din portofoliul lor.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – SPC Gear SR600F

Lasa-ne un comentariu: