Prezentare – SilentiumPC Signum SG1V EVO TG ARGB

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 23 April, 2021.

SilentiumPC Signum SG1V EVO TG ARGB

 
Ehehei, dragii mei, iata ca nici nu a trecut bine luna si iarasi discutam despre o carcasa SilentiumPC. Ce-i drept, logistica internationala a avut mult de suferit in ultima perioada, drept urmare anumite lucruri s-au schimbat putin, iar unii producatori nu mai trimit produsele la test pe rand, ci prefera sa trimita o singura data un pachet de dimensiuni impresionante, ca sa ne tina ocupati mai multe luni. Este si cazul celor de la SilentiumPC, care, chiar daca opereaza din Polonia, depind la randul lor de fluxul de aprovizionare trans-oceanic.

Ei bine, acestia ne-au trimis la teste doua carcase, precum si alte produse, despre care vom discuta la momentul potrivit. Pentru inceput, ne-am gandit sa epuizam subiectul carcase, asa ca, dupa ce am discutat despre modelul SilentiumPC Ventum VT4V EVO TG ARGB , astazi vom vedea cum arata SilentiumPC Signum SG1V EVO TG ARGB.

Desi fac parte din serii diferite de carcase, cele doua modele au destul de multe in comun, cum ar fi faptul ca discutam despre carcase optimizate pentru obtinerea unui flux de aer cat mai ridicat, echipate cu ventilatoare ARGB si controller ARGB din fabrica si nu in ultimul rand dotate cu o laterala din sticla securizata.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – SilentiumPC Signum SG1V EVO TG ARGB

Lasa-ne un comentariu: