Prezentare – SilentiumPC Signum SG1V EVO TG ARGB

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 23 April, 2021.

Analiza interioara

 
SilentiumPC Signum SG1V EVO TG ARGB este o carcasa compacta, care accepta placi de baza ATX, m-ATX si ITX. In spatele mastii sursei gasim un montant pentru doua unitati de stocare de 3.5″ sau 2.5″, iar pe spatele montantului placii de baza gasim doi montanti dedicati in exclusivitate unitatilor de stocare de 2.5″.

Tot pe spatele montantului placii de baza gasim si un controller pentru iluminarea ventilatoarelor, care poate controla pana la 5 ventilatoare ARGB si le poate alimenta prin PWM. Carcasa este echipata cu 4 ventilatoare Stella HP ARGB 120 mm CF din fabrica, 3 fiind montate pe latura frontala si unul pe latura din spate.

Chiar daca avem de-a face cu o carcasa compacta, SilentiumPC Signum SG1V EVO TG ARGB accepta radiatoare de pana la 360mm frontal, 240mm pe latura superioara, respectiv 120mm pe latura din spate. Masca sursei a fost gandita pentru a putea sustine inca doua ventilatoare de 120mm la nevoie.

Nu in ultimul rand, am apreciat masca sursei decupata, precum si prezenta unui numar ridicat de puncte de trecere pentru cabluri, chiar daca acestea nu sunt protejate de garnituri din cauciuc.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – SilentiumPC Signum SG1V EVO TG ARGB

Lasa-ne un comentariu: