Review – SilentiumPC Fera 5 & SilentiumPC Fera 5 Dual Fan

Scris de: , in categoria: Racire, in 27 August, 2021.

SilentiumPC Fera 5

 
In ultima vreme am tot povestit despre SilentiumPC si SPC Gear, prietenii din Polonia fiind foarte activi anul acesta. Ei bine, dincolo de carcase si periferice, acestia sunt activi si in domeniul solutiilor de racire cu aer, incercand sa ofere produse cu un raport calitate / pret cat mai ridicat, produse care sunt de altfel prezente si in magazinele din tara noastra.

Astfel, anul acesta au vazut lumina zilei SilentiumPC Fera 5 si SilentiumPC Fera 5 Dual Fan, doua cooler-e compacte, care utilizeaza o solutie HDT hibrida si care se diferentiaza prin numarul de ventilatoare incluse in pachet. Ambele au la baza acelasi radiator de dimensiuni medii (127 x 155 x 35mm, 459g) insa SilentiumPC Fera 5 este livrat cu un singur ventilator in pachet, in timp ce SilentiumPC Fera 5 Dual Fan este livrat, asa cum ii spune si numele, impreuna cu doua ventilatoare.

SilentiumPC Fera 5 este comercializat pentru 185 RON, in timp ce SilentiumPC Fera 5 Dual Fan costa aproximativ 228RON, drept urmare am fost curiosi sa vedem ce performanta ofera cele doua cooler-e, segmentul de pret 150 – 250RON fiind intens disputat de catre o mare parte din producatorii care activeaza in domeniu.
 

Comentarii

Un comentariu la: Review – SilentiumPC Fera 5 & SilentiumPC Fera 5 Dual Fan

  1. Alin a scris pe:

    Salut, am si eu o curiozitate, se poate face un test de coolere la care sa folositi aceleasi ventilatoare? Sunt curios ce s-ar intampla daca pe toate ar fi aceleasi ventilatoare Noctua de exemplu.

Lasa-ne un comentariu: