SilentiumPC Gladius M40 review

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 18 April, 2013.

SilentiumPC Gladius M40

 

E saptamana contrastelor in sectiunea de carcase de pe LAB501 in aceasta saptamana fiindca dupa monstruosul Corsair Obsidian 900D isi face aparitia o carcasa diametral opusa din toate punctele de vedere. E mica, e usoara si respecta buzunarul cumparatorului. Un alt lucru de mentionat este ca spre deosebire de Corsair, un nume deja afirmat, carcasa de astazi vine din partea unui producator nou, de care probabil nu ati mai auzit.

SilentiumPC a fost infiintata in anul 2007 in Polonia, primul lor produs fiind lansat de-abia in luna august a anului 2009. Portofoliul lor include carcase, surse, coolere, ventilatoare si accesorii pentru PC-uri, insa particularitatea celor de la Silentium consta in target-ul lor. Asa cum aflam de pe website-ul lor (www.silentiumpc.com), ei incearca sa puna la dispozitia cumparatorului solutii cat mai accesibile. Motivul e simplu: cine nu prefera sa isi cumpere un procesor ori o placa grafica mai rapida daca poate economisi de pe urma carcasei?

Gladius M40 este un mid-tower compact care vrea sa ofere cele necesare asamblarii unui sistem decent din punct de vedere al sistemului de racire (airflow) si al aranjarii cablurilor. Acestea fiind spuse, M40 pastreaza dimensiuni reduse si, dupa cum veti vedea, foloseste niste trucuri pentru a pastra costul de productie cat mai jos cu putinta. Principiul din spatele acestei carcase este unul atragator pentru un numar foarte mare de clienti, dar au reusit polonezii sa se apropie de acest ideal?

 

K5__0276

 

Comentarii

6 comentarii la: SilentiumPC Gladius M40 review

 1. Ion a scris pe:

  Se gaseste pe la noi?

 2. RazvanS a scris pe:

  Pare interesanta. De la ce magazine va putea fi cumparata din Romania?

 3. Monstru a scris pe:

  Momentan nu se gaseste in Romania, din cate ne-au comunicat cei de la Silentium PC in acest moment duc tratative cu importatorii locali.

 4. GENiEBEN a scris pe:

  Bun pret, pana trece prin mana importatorilor romani…

 5. In sfarsit o carcasa ieftina care sa-si merite banii 🙂

 6. Mihai P a scris pe:

  Notite luate.. de tinut minte numele firmei. Eu unul caut asa ceva de muuult timp.

Lasa-ne un comentariu: