Prezentare – SilentiumPC Signum SG1V EVO TG ARGB

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 23 April, 2021.

Concluzii

 
SilentiumPC Signum SG1V EVO TG ARGB este comercializata in Romania pentru 349 RON, oferind un bun echilibru intre pret si dotari. Practic, singurul compromis facut de producator, specific de altfel carcaselor din aceasta categorie de pret, este grosimea tablei utilizate pentru constructia carcasei. Pe de alta parte, avem de-a face cu o solutie gata echipata cu ventilatoare pentru admisie si evacuare, turatia si iluminarea acestora, putand fi controlate cu ajutorul controller-ului inclus in pachet si a solutiilor software puse la dispozitia utilizatorului de producatorii de placi de baza.

Practic, aceasta categorie de pret incepe sa fie saturata pana la refuz de oferte competitive, de la un numar cat mai ridicat de producatori, ceea ce nu este deloc un lucru rau, concurenta fiind benefica pentru utilizator. Totusi, mi-as dori sa vad din ce in ce mai multi producatori ca incep sa ofere si conector Type-C frontal in acest buget, acesta fiind deja o dotare din ce in ce mai necesara.

Pe de alta parte, merita apreciat faptul ca din ce in ce mai multi producatori, inclusiv SilentiumPC, incep sa puna accentul pe air-flow, chiar si in cazul carcaselor accesibile, SilentiumPC Signum SG1V EVO TG ARGB fiind un bun exemplu in acest sens. Nu in ultimul rand, faptul ca SilentiumPC Signum SG1V EVO TG ARGB este disponibila deja in stocul marilor e-taileri locali reprezinta de asemenea un plus, din punctul meu de vedere.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – SilentiumPC Signum SG1V EVO TG ARGB

Lasa-ne un comentariu: