Review – Acer Predator G1

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 1 September, 2016.

Concluzii

 
Gata dragilor…am terminat un nou articol… Si v-am oferit unora dintre voi sansa de a se relaxa dimineata in drum spre servici sau facultate, in timp ce altora… ei bine altora le-am oferit un mod interesant de a trece peste un curs plictisitor. Si dupa atata polologhie, reactiile vor fi la fel de impartite. Voi, batranii mei, veti lacrima un pic din cauza nostalgiei, aducandu-va aminte de vremurile de demult in care descopereati PC-ul. Iar voi, tinerii mei, veti rade putin in barba, neintelegand pe deplin ce vrea sa spuna tataie asta care face referinta la vremuri in care voi nu erati nascuti si care nici macar nu joaca Pokemon (a naibii relicva comunista!).

Cu toate acestea, lucrurile sunt destul de clare… da, nu ma joc Pokemon si habar nu am cum aratau desenele animate care va fermecau pe voi cand erati mici. Si da, sunt destul de batran incat sa imi amintesc si eu cu nostalgie cum era “pe vremuri” si sa am o reticenta majora fata de sistemele gata facute de “corporatisti”.

Problema este ca odata cu varsta vine si intelepciunea, iar eu imi dau seama ca nu as fi gandit niciodata un sistem in felul asta. Nu… mie imi plac extremele si solutiile clasice, prin urmare nu as fi montat placa video cu capul in jos in propria ei zona de racire si nu as fi gandit niciodata ceva atat de mic. Si dotat cu iluminare frontala RGB, ca tot nu am amintit acest aspect.

Dar cei de la Acer au facut-o… si sincer vorbind, au facut-o bine. Atat de bine incat zau ca nu m-ar deranja un astfel de sistem gata facut in locuinta mea de vacanta, chit ca nu il pot overclocka. Nu… nu m-ar deranja deloc, in conditiile in care avem de-a face cu un sistem puternic (atat pentru profesionisti cat si pentru gameri), rece si silentios. Iar in aceste conditii, cei ~ 10000 RON nici nu mi se mai par atat de exagerati, stiind ca un astfel de sistem este achiztionat oricum de cei care isi permit, vor ceva mic, elegant si puternic, dar nu au timp sa il construiasca ei cu mana lor.

Iar asta, dragii mei, inseamna ca producatorii au invatat si continua sa invete, astfel incat ajung sa ne ofere exact ce avem nevoie, fara “pacalelile” din trecut. Si un sistem ca Acer Predator G1 poate face fata cu brio cerintelor majoritatii utilizatorilor, in conditiile in care discutam despre o solutie eleganta si studiata. Si in conditiile in care pana si eu sunt impresionat de un sistem gata facut, nu pot sa spun decat ca “asta”… inseamna mare lucru ! Da, Acer Predator G6 a fost interesant, dar Acer Predator G1 este si mai mult decat atat. Este dovada vie ca producatorii mari invata si inoveaza.

 
Outro

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: