Review – Acer Predator G1

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 1 September, 2016.

Specificatii

 

 Acer Predator AG1-710
CPUIntel Core i7 6700
MotherboardAcer IPMSL-GM
NetworkKiller Wireless-n/a/ac 1535
Killer E2400 Gigabit Ethernet
RAM16GB Hyundai DDR4 2133 15-15-15-36
VGANvidia GeForce GTX 1070
ODDDa, Slim
HDDSSD Liteon 240 GB + HDD Seagate 2TB S-ATA 3
PSU2 x alimentator extern 230W
CoolerAVC
CaseAcer Predator G1
OSWindows 10 Home x64

 

… versiunea initiala era dotata cu GTX 980Ti. Iar la o luna dupa lansare, forumistii nostrii aveau ocazia sa o testeze pe viu, in cadrul workshop-ului organizat impreuna cu Acer. Problema este ca in momentul respectiv noua serie de placi grafice Nvidia vazuse deja lumina zilei, iar noi stiam ca o sa primim la test o versiune adusa la zi a lui Acer Predator G1, mai precis o versiune dotata cu o placa video din generatia 10xx de la Nvidia.

Prin urmare nu avea rost sa testam un sistem dotat cu o placa video “invechita”, asa ca am asteptat si la inceputul lunii August, Acer Predator G1 dotat cu o placa video cu nucleu Pascal ajungea in laboratorul nostru, dornic de scandal. Lansarile de placi video din ultima luna, precum si faptul ca am fost plecat in concediu 3 saptamani nu mi-au permis sa il testez. Stiu, voi ati tot citit articole pe site, dar nu v-ati dat seama ca acestea erau scrise inainte sa plec in concediu, iar eu doar le-am dat “publish” intre doua gratare, un gulas la ceaun si o plimbare pe munte. Deh…avantajul de a fi pasionat…

Dar…cand m-am intors la birou, Acer Predator G1 ma astepta acolo, parca nerabdator sa fie supus caznelor pe care un review LAB501 le implica. Iar eu l-am pus la treaba cu mult drag, din doua motive. In primul rand, pentru ca in interiorul carcasei fioroase de mici dimensiuni (40 cm in cea mai lunga parte), cei de la Acer au inghesuit o sumedenie de bunatati. De la procesorul Intel Core i7 6700 (da, nu este K, dar daca achizitionezi un sistem gata facut nu ma astept sa ai pretentii de overclocking) si pana la placa video Nvidia GeForce GTX 1070. Da, acea GTX 1070… Edition… Founders Edition.

Iar restul componentelor nu sunt deloc mai prejos, dar sunt alese in asa fel incat sistemul sa poata fi achizitionat si de pasionatii din Romania. De ce spun asta? Pentru ca exista diverse versiuni de Predator G1, dar versiunea testata de noi este dotata cu 16GB DDR4 2133 produsi de Hyundai (o cantitate suficienta pentru gameri), un SSD LiteOn de 256GB pentru sistemul de operare, un HDD de 2TB produs de Seagate pentru date, precum si o unitate optica slim pentru cei mai traditionalisti dintre noi.

Bestiuta este dotata cu solutii de retea dedicate gamerilor, mai precis Killer Wireless-n/a/ac 1535 pentru WiFi si Killer E2400 Gigabit Ethernet, este livrata impreuna cu Windows 10 x64 Home Edition si se alimenteaza cu ajutorul a doua alimentatoare de 230W bucata. Si nu va faceti griji, daca doriti, puteti achizitiona versiunea cu 64GB RAM, GTX 1080 si SSD de 512GB. Doar ca…. o sa coste semnificativ mai mult.

 
Configuratie

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: