Review – Acer Predator G1

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 1 September, 2016.

 
Va spuneam ca majoritatea secretelor ni se dezvaluie doar in momentul in care desfacem sistemul si nu glumeam. Am demontat placa video cu un singur motiv si anume sa va ofer un reper pentru a intelege dimensiunea. Vedeti voi, Acer Predator G1 chiar este un sistem de mici dimensiuni si cred ca putem intelege cu usurinta acest lucru din comparatia cu placa video Nvidia.

Aceasta se monteaza intr-un lacas dedicat si apoi, cu ajutorul unui extender PCI-E rigid, se monteaza in carcasa cu capul in jos. De ce, o sa va intrebati? Pentru ca in acest mod cei de la Acer au definit foarte clar doua zone de racire. Pe latura dinspre utilizator se realizeaza admisia aerului rece de catre cooler-ul procesorului, acesta fiind evacuat prin spatele carcasei datorita racirii de tip turbina dispusa asupra etajului de alimentare. Placa video, fiind pozitionata cu capul in jos, trage aer de pe latura opusa, iar aerul cald este evacuat direct in afara carcasei. Acum intelegeti de ce va spuneam ca producatorii au invatat si ei in ultimii ani?

Mai mult decat atat, in dreapta memoriilor gasim o zona in care sunt dispuse unitatea optica, SSD-ul si HDD-ul, iar peste placa video avem la dispozitie inca un lacas de 2.5″ daca dorim sa montam un al doilea HDD sau SSD. Alimentarea fiind externa, numarul de cabluri din interior este minim, Acer Predator G1 avand un aspect ingrijit.

 
Interior-02

Interior-03

Interior-04

Interior-05

Interior-06

Interior-07

Interior-08

Interior-09

Interior-10

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: