Review – ASRock Phantom Gaming PG27F15RS1A 27″ Curved Monitor

Scris de: , in categoria: Diverse, in 6 December, 2023.

Prezentare

 

ASRock Phantom Gaming PG27F15RS1A este livrat intr-un ambalaj voluminos, in care gasim monitorul, cablul de alimentare, un cablu Display Port, un cablu HDMI si manualul utilizatorului.

Desi nu poate fi reglat pe inaltime, PG27F15RS1A ofera posibilitati avansate de ajustare, display-ul putand pivota in plan orizontal cu pana la 20 de grade in fiecare parte, in timp ce pivotarea in plan vertical poate avea valori cuprinse intre -5 si 23 de grade. La fel ca si celalalt model Phantom Gaming testat, PG27F15RS1A este echipat cu 2 difuzoare de cate 2W, insa calitatea lor (la fel ca a majoritatii celor integrate in monitoare) este cel mult mediocra, dar posibilitatea de a face pass-through al sunetului catre o mufa jack (3.5mm) amplasata in spate este utila si ne poate scuti de ceva fire suplimentare.

Conectica este pozitionata in stanga si in dreapta montantului piciorului de sprijin, pe partea din spate. In partea stanga gasim un conector standard pentru alimentare la priza (sursa este inclusa in monitor), in timp ce in dreapta piciorului gasim 2 conectori HDMI 2.0, 1 conector Display Port 1.2 si un conector Line Out de 3.5mm.

Pe spatele monitorului in partea stanga gasim un port Kensington Lock in timp ce in partea dreapta gasim 3 butoane (Power, Luminozitate, Preset) precum si joystick-ul cu ajutorul caruia putem naviga in meniul OSD. Cei de la ASRock s-au gandit si la wiremanagement, astfel incat piciorul monitorului contine o zona de trecere pentru cabluri.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: