Review – ASRock Phantom Gaming PG27QFT2A

Scris de: , in categoria: Diverse, in 28 May, 2024.

ASRock Phantom Gaming PG27QFT2A este livrat intr-un ambalaj voluminos, in care gasim monitorul, cablul de alimentare, un cablu Display Port 1.4, un cablu HDMI 2.0, cablurile de prelungire pentru conectorii SMA ai antenelor Wi-Fi, manualul utilizatorului si un sleeve cu fermoar pentru a adaposti cablurile.

Mecanismul VESA al monitorului permite display-ului sa pivoteze in plan orizontal cu pana la 20 de grade, in timp ce inclinarea in plan vertical poate avea valori cuprinse intre -5 si 20 de grade. Mai mult decat atat, avem la dispozitie 100mm pentru reglarea inaltimii.

Conectica este pozitionata in stanga si in dreapta montantului piciorului de sprijin, pe partea din spate. In partea stanga gasim un conector standard pentru alimentare la priza (sursa este inclusa in monitor), in timp ce in dreapta piciorului gasim 2 conectori HDMI 2.0, 1 conector Display Port 1.4 si un conector de casti de 3.5mm ce ofera posibilitatea de a face pass-through pentru sunet in cazul in care nu suntem multumiti de cele 2 difuzoare de 2W. In imediata apropiere gasim si un port Kensington Lock. La baza piciorului amplasat spre partea din spate gasim cei doi conectori SMA necesari pentru folosirea antenei de 7dBi integrate in picior.

Pe spatele monitorului gasim 5 butoane: Power, Navi Key, Volum/ +, Preset /- , Input / Exit. In ceea ce priveste partea de wiremanagement, piciorul monitorului contine o zona de trecere pentru cabluri, iar pentru mascarea si gruparea acestora putem sa folosim sleeve-ul cu fermoar inclus in pachet.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: