Review – MSI Trident A 9TH

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 28 March, 2019.

Concluzii

 
Inca din momentul lansarii am apreciat arhitectura interna a lui Trident X, acesta oferind performanta high-end intr-un format extrem de compact. Ei bine, MSI Trident A 9TH pastreaza aceeasi carcasa, cu mici diferente estetice, insa ofera un raport calitate / pret superior, datorita utilizarii componentelor mainstream de ultima generatie.

Practic, este vorba despre o mica bestie, capabila sa se descurce atat in jocuri, cat si in aplicatii destinate mediului profesionist, pastrand insa consumul si nivelul de zgomot in parametrii acceptabili, in conditiile in care spatiul ocupat pe birou este aproape insignifiant.

Desigur, nu avem parte de aceeasi performanta ca si in cazul lui Trident X, insa, din punctul meu de vedere, performanta oferita de MSI Trident A 9TH este suficienta in momentul de fata pentru marea majoritate a utilizatorilor, avantajul, fata de fratele mai mare, fiind pretul de aproximativ 7200 RON.

Cei de la MSI au facut o treaba buna cu seria Trident si astept cu interes ca Trident A sa ajunga si in magazinele din tara noastra. Nu in ultimul rand, sunt curios cum s-ar comporta un astfel de mini PC impreuna cu un procesor AMD de ultima generatie… data tot discutam despre raport calitate / pret…

 

Comentarii

4 comentarii la: Review – MSI Trident A 9TH

 1. rumes a scris pe:

  ‘dar si prin prezenta celor 6 nuclee pe un Core i5, o noutate specifica seriei 9’
  let me introduce… i5 8400?

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Na belea…uitasem de piticania aia 🙂

 3. Abalajul este acelasi ca si in cazul modelului Trident

  Ce e ala ambalaj!?

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Cutie, accesorii, etc?

Lasa-ne un comentariu: