Sharkoon Gaming DAC Pro S

Scris de: , in categoria: Diverse, in 27 November, 2019.

Constructie si specificatii

 

Cutia este mult mai mare decat dispozitivul in sine, pe partea din fata fiind trecute cateva detalii, in timp ce pe spate gasim toate specificatiile, inclusiv grafice de sampling pentru a demonstra diferenta intre 16bit / 44.1kHz si 24bit / 96kHz. In pachet gasim numai placa de sunet USB propriu-zisa – de dimensiunile unui stick flash USB –  si manualul de instalare.

La un capat avem conectorul USB Type A iar pe partea diametral opusa gasim conectorul TRRS de 3.5″, care poate accepta atat casti cu conectorul clasic de 3.5″, headset-uri cu mufa TRRS, cat si combo-uri casti cu microfon prin intermediul unul adaptor TRRS -> 2 x jack 3.5″. Functiile de DAC, ADC (pentru microfon) precum si niste functii minime de DSP sunt realizate de catre integratul BES3100 al companiei chineze BES Technic.

Acesta suporta rate de sampling de pana la 24bit / 96kHz si vine cu SNR (Signal-to-Noise Ratio) de 100dB la un THD+N (distorsiune armonica) de 0.002%, specificatii absolut decente pentru un DAC de buget. Amplificatorul de casti MAX97220A suporta casti cu impedante cuprinse intre 16 si 300 Ohm si poate sustine o putere maxima de 250mW, asigurand totodata o iesire de linie standard (2V RMS) in cazul in care conectam Sharkoon Gaming DAC Pro S la un amplificator.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Sharkoon Gaming DAC Pro S

  1. Dan a scris pe:

    O solutie binevenita si la indemana pentru gaming.

Lasa-ne un comentariu: