Prezentare – Trust GXT 707R Resto Gaming Chair

Scris de: , in categoria: Diverse, in 9 May, 2018.

Trust GXT 707R Resto Gaming Chair

 

În ultimii ani am asistat la o veritabilă „explozie” de scaune de gaming, în prezent piața fiind inundată cu o varietate enormă de produse. Putem spune că s-a ajuns în punctul în care alegerea unui astfel de scaun este, pentru un utilizator obișnuit, dificilă, deoarece indiferent de criteriile alese, există cel puțin 2-3 scaune diferite, de mărci diferite, care le satisfac. Prin urmare, misiunea noastră este aceea de a vă prezenta fiecare scaun care ajunge în laboratorul nostru, oferindu-vă astfel un set de informații care vă vor ajuta să alegeți exact ceea ce vi se potrivește.

În articolul curent ne vom apleca șezuturile asupra modelului de top de la Trust Gaming, și anume Trust GXT 707R Resto Gaming Chair. Pe site-ul oficial, scaunul este disponibil în trei variante de culori (roșu, albastru și gri), noi având la dispoziție varianta roșie. Un alt amănunt, întâlnit tot mai des în epoca vitezei, este o ușoară modificare a modelului de pe site-ul oficial, și anume apariția unor cusături încrucișate pe șezut și spătar, față de modelul testat de noi, care nu le deține.

Deși încă nu am primit un răspuns oficial, presupunem că modificarea este în principal estetică. Oferit în prezent în România pentru 800 RON („cu bătaie”), scaunul de încadrează în gama medie de preț, oferindu-ne anumite caracteristici și accesorii surprinzătoare, având în vedere prețul. Haideți să vedem cine, ce și cum este acest scaun.
 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: