Castigatorii European Hardware Association – Community Awards 2019

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 24 October, 2019.

Castigatorii Community Awards 2019

 

Castigatorii European Hardware Association – Community Awards 2019 au fost alesi! Intreaga procedura de votare a cazut in sarcina cititorilor EHA, acestia avand ocazia de a vota brand-ul lor preferat in 2019. Desi cele 9 site-uri membre reprezinta 9 tari din Europa, nu am limitat posibilitatea de a vota doar acestor cititori, orice tara care a adus mai mult de 100 de voturi fiind reprezentata in chestionarul nostru.

Astfel, lista tarilor din care cititorii au votat anul acesta include Austria, Belgia, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia si Marea Britanie.

In acest fel, putem discuta despre unul dintre cele mai reprezentative studii de acest gen realizate vreodata in Europa, la care au participat site-uri cu un public alcatuit din peste 20 de milioane de cititori pasionati de tehnologie, din peste 22 de tari. Evident, rezultatele difera de la tara la tara, castigatorii European Hardware Association – Community Awards 2019 fiind desemnati la nivel european. Daca sunteti interesati, vom reveni si cu lista brand-urilor preferate in Romania.

Pana atunci, mai trebuie sa va spun ca de aceasta data norocul i-a suras unui cititor din Marea Britanie, deci nici de aceasta data premiul nu a ajuns in Romania, din pacate. Speram totusi ca in viitor vom vedea si la noi un fericit castigator!

La final, va multumim tuturor celor care ati participat la desemnarea castigatorilor European Hardware Association – Community Awards 2019 si va lasam in compania listei cu castigatori !

European Hardware Association este o asociatie fondata de catre LAB501 (Romania), Hardware.Info (Olanda), KitGuru (Marea Britanie), Hardwareluxx (Germania), Cowcotland (Franta), Hardware Upgrade (Italia), Geeknetic (Spania) si PurePC.pl (Polonia). Impreuna, aceste site-uri sustin peste 22 de milioane de vizite pe luna, au o audienta pe Facebook de jumatate de milion de fani si ofera o baza de date cu peste 100000 de articole, review-uri si teste.

 

Comentarii

3 comentarii la: Castigatorii European Hardware Association – Community Awards 2019

 1. cerulliber a scris pe:

  marele castigator este AMD la doua categorii
  daca tot ati mentionat asta, sper sa reveniti cu un articol in doua parti
  1. rezultate in Romania
  2. comparatie preferinte in procente, sau ce au votat romanii vs restul Europei
  pe cpu si gpu sigur sunt identice, restul fluctuatii
  la ram poate iese gskill, la psu seasonic, carcase fan-uri thermaltake, telefoane huawei si la vr poate ar fi meritat htc vive.
  poate si editorii au votat neimpulsiv pe aceste categorii.

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Daca exista interes putem publica si Romania. Atentie insa, aici au votat exlusiv cititorii, nu editorii. Preferintele editorilor sunt premiile din vara (European Hardware Awards).

 3. Emil Alexandru a scris pe:

  Si eu as vrea sa vad comparatia.

Lasa-ne un comentariu: